RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

П'яти знакам Зодіаку нудно жити без скандалів - постійно псують близьким нерви

Астрологи, які раніше розповіли про представників гороскопу з найскладнішим характером, назвали знаків Зодіаку, які не можуть жити без сварок і драм.

Про це повідомляє Ukr.media.

Риби

Турботливі і ніжні, можуть зробити партнера щасливим. Однак іноді Рибам може не вистачати уваги. Вони будуть прагнути отримати її за всяку ціну: роздувати з мухи слона, з будь-якої дрібниці робити трагедію. Так Риби змусять партнера подивитися в їх бік, згадати про те, що вони існують.

Овен

Активність і енергійність не дозволяють будувати здорові стосунки. Овни будуть вносити різноманітність в своє сіре життя та провокувати партнера. Це дозволить їм розважитися, та відчути, що вони живуть, а не існують.

Близнюки

Цим особистостям треба, щоб на них дивилися завжди. Близнята будуть щасливі у стосунках, якщо партнер буде зосереджений тільки на них. Якщо цього не відбувається, представники цього знаку Зодіака не розгубляться. Вони стануть закочувати істерики, говорити фрази, від яких по шкірі в обранця побіжать мурашки. Це дозволить їм отримувати як увагу, так і емоції.

Рак

Вередувати представники цього знаку будуть постійно. Раки чутливі, їх легко образити. Після будь-якої сварки вони будуть намагатися привернути до себе увагу, змусити партнера заспокоювати себе. Припинити таку поведінку не так і легко.

Лев

Леви вважають себе найкращими і найрозумнішими. Вони хочуть, щоб партнер визнавав це, та навіть показував своє захоплення ними. Якщо обранець не робить компліментів, то Леви можуть сильно засмутитися і почати показувати своє невдоволення. Робити вони це будуть вельми бурхливо і емоційно.

Також астрологи назвали максимально несумісні знаки Зодіаку для кожного представника гороскопу.