RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Август "подарує" багатство чотирьом знакам Зодіаку - кому посміхнеться фортуна

Астрологи дали прогноз для кожного знака Зодіаку на 10 серпня і розповіли, кому тиждень з 9 по 15 серпня принесе можливість поліпшити свій добробут.

Про це пише "Слова і фрази".

Рак

З 11 числа у Раків почнеться час "фінансового розквіту". Їх будуть відвідувати цікаві ідеї, нові починання будуть дуже успішними. Хороший момент для змін в робочій сфері - зміни місця роботи і пошуку ділових партнерів. Бонусом йде успішність в шопінгу.

Діва

Представники знаку - одні з найбільш везучих людей в плані фінансів на цьому тижні. Все буде виходити, а інтуїція допоможе зрозуміти, чого варті нові знайомі. Важливо сконцентруватися на найголовнішому і тоді вийде знайти просто геніальні рішення.

Стрілець

Для того щоб стати і кращими і багатшими, Стрільцям потрібно вийти із зони комфорту і пройти через внутрішню перебудову. У цей період варто прислухатися до порад оточуючих - вони можуть самі того не підозрюючи подати чудову ідею.

Водолій

Водолій - справжній щасливчик тижня: гроші будуть самі йти до нього в руки впевненим потоком. Дуже важливо не зупинятися на досягнутому і не переставати розвивати себе, свій бізнес і свої навички. Гарний момент, щоб вийти на новий рівень заробітку.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, для кого з знаків Зодіаку в серпні настане час гармонії і щастя в коханні.