RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Дівам зірки обіцяють удачу, а Терезам - сімейні сварки: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Астрологи дали прогноз що чекає кожного знака Зодіаку у неділю, 15 серпня 2021 року.

Про це повідомляє "Слова і фрази".

Овен

День буде млявим, можливі загострення хронічних захворювань. У відносинах можуть бути труднощі через розчарування. Варто ретельно підбирати слова і діяти обережно. Тема здоров'я буде гостро стояти на порядку денному.

Телець

Буде серйозна розмова з босом, але в другій половині дня Тельці будуть оточені підтримкою близьких. Варто ретельно випустити пар у спортзалі. Чекають віщі сни.

Близнюки

Неприємні сюрпризи підкрадуться до Близнюків, краще в цей день обмежити контакти.

Рак

Раків чекають зміни, нові люди. Тільки буде почуття пригніченості та неприємного осаду. У цей день варто прислухатися до себе, зайнятися здоров'ям.

Лев

Неприємні сюрпризи не завадять заглибитися в роботу, налагодити і зміцнити відносини з близькою людиною. Правда успіх в зміцненні залежить від неї.

Діва

Сьогодні Діви стануть на деякий час реформаторами, але велика активність може підкосити здоров'я, краще знайти золоту середину.

Терези

Може спалахнути в сім'ї конфлікт. Варто навчиться прощати, адже в кінцевому підсумку все закінчиться добре.

Скорпіон

Є ймовірність, що в першій половині дня захочеться звинуватити когось у власній помилці, настрій може бути дещо зіпсовано. Важкий день, варто дивитися в обидва ока, тому що можна отримати травму або можуть обдурити.

Стрілець

Варто приділити час здоров'ю. Побачення краще скасувати, можете посваритися. Астрологи рекомендують бути максимально тактовними і гнучкими.

Козеріг

У Козерогів 15 серпня буде сприятливим на творчість, прогулянки, відносини та спілкування, нові зв'язки. Варто прислухатися до близьких при прийнятті важливого рішення.

Водолій

У цей день буде вигідна пропозиція, а в другій половині неділі можуть виникнути перешкоди, сумбурність, бажання делегувати. Все залежить від уміння пристосовуватися до ситуацій.

Риби

Риби на правильному шляху. І результат вже 15 серпня: створення довгострокових планів, проведення важливих зустрічей, вигідна покупка, прибуток, а швидкоплинний роман може перерости у щось більш серйозне.

Нагадаємо, чотирьом знакам Зодіаку зірки обіцяють нову любов у серпні.