RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Чотири знака Зодіаку можуть стати мільйонерами - притягують гроші, як магніт

Астрологи, які раніше опублікували гороскоп на 16 серпня, розповіли, які знаки Зодіаку частіше за інших стають мільярдерами.

Про це повідомляє "Експрес газета".

Козеріг

Козероги знають ціну грошам і без них життя не уявляють. При цьому Козеріг - один з найбільш працьовитих знаків Зодіаку, а таких фінанси люблять. Правда їм не дуже подобається робити покупки. Побоюються, що постраждає бюджет, але працює правило - чим більше витрачаєш, тим більше приходить. Такі люди завжди знайдуть спосіб заробити.

Діва

Більшість мільйонерів - Діви. Гроші у них водяться завжди. Діви дуже відповідальні, педантичні, вміють збирати і правильно вкладати кошти. Вони готові трудитися не покладаючи рук, особливо якщо нагородою їм буде хороша зарплата. Часто беруться за кілька справ одночасно. При цьому мільйонери, народжені під цим знаком, своїм станом не хизуються і ведуть простий спосіб життя.

Терези

Терезам не доводиться багато працювати, щоб заробити круглу суму або придбати нерухомість. Їм просто щастить. Або виграють в лотерею, або отримують спадок від заможних родичів. При цьому витрачати Терези не люблять - все гроші несуть на банківський рахунок.

Водолії

Водолії - творчі і креативні, що допомагає їм заробляти. Свої унікальні ідеї успішно реалізують і отримують величезні прибутки. Але є й ризики. Водолії абсолютно не вміють збирати і вкладати кошти. Можуть все витратити за п'ять хвилин. Астрологи рекомендують таким людям вкладати гроші в розвиток власних навичок і творчих здібностей.

Раніше астрологи назвали найрозумніших людей по знаками Зодіаку.