RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

1 червня

Всі новини

Скоро в школу: два кращих і два гірших учня за знаком Зодіаку

До початку навчального року залишилося всього два тижні. Астрологи назвали знаки зодіакального кола, які найчастіше бувають відмінниками, а також розповіли про ті, кому шкільні знання даються особливо важко.

Про це пише Дзен-канал "Інтереські".

Відмінники за гороскопом

Козеріг

Особливістю Козерогів є здатність до постановки цілей і їх досягнення. Саме ця якість допомагає їм у навчанні, але тільки в тому випадку, якщо вони розуміють для чого це треба. Крім того, народжені під цим сузір'ям - допитливі чомучки.

Рак

Найчастіше відмінниками бувають Раки. Вони люблять школу і заняття, в тому числі позакласні, а хороші оцінки вважають лише доповненням до приємного проведення часу.

Вічні двієчники

Риби

Представникам цього знака Зодіаку навчання дається важче, ніж іншим. Мовчазні від природи, вони соромляться відповідати біля дошки. Але все може змінитися, якщо хороший педагог зможе зацікавити Риб навчанням.

Терези

Отримувати знання і хороші оцінки в школі Терезам заважає мінливість характеру. Сьогодні їм цікаво одне, а завтра - інше, тому ні в одному з предметів вони не можуть домогтися високих результатів.

Раніше ми назвали п'ять знаків зодіакального кола, представників яких зірки наділили найбільшими здібностями до окультизму.