RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

Мають дар відчувати людей - три знаки Зодіаку у жінок, думки яких збуваються

Астрологи, які раніше опублікували гороскоп на 17 серпня, розповіли, які жіночі знаки Зодіаку мають дар передбачувати події завдяки хорошій інтуіції.

Про це повідомляє Mix News.

Діва

Діви відрізняються спостережливістю, вміють помічати навіть найдрібніші деталі того, що відбувається, що дозволяє їм повністю зрозуміти ситуацію. Дівчата цього знаку роблять досить точні припущення, озвучують їх тільки в тому випадку, якщо впевнені у власній правоті. Відсутність звички кидати слова на вітер і призводить до того, що все сказане Дівами збувається.

Риби

Дівчатам-Рибам притаманні вразливість і чутливість. Коли щось трапляється, вони замикаються в собі і присвячують себе міркуванням, в ході яких роблять незвичайні висновки. Ці висновки виявляються правильними, тому що у Риб добре розвинена інтуїція.

Скорпіон

У Скорпіонів є дар бачити людей, а головне відчувати їх. Відмінно вловлюють настрій оточуючих, можуть з перших хвилин розмови зрозуміти, які наміри має співрозмовник. Представниці цього знаку також мають потужну інтуїцію, яка дозволяє їм передбачати вчинки людей, робити припущення. Про свої здогади і передчуттях Скорпіони будуть говорити жартома, тому багато хто не буде серйозно ставитися до їхніх слів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які знаки Зодіаку мають магічні здібності.