RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Названо шість найризикованіших і відчайдушних знаків Зодіаку - притягують небезпеку як магніт

Астрологи назвали шість небезпечних знаків зодіакального кола, які ненавидять підкорятися і можуть накоїти дурниць.

Про це пише Fly to the Sky.

Овен

Представники цього знака Зодіаку не підкоряються правилам і весь час перевіряють, як далеко можна зайти. Овни люблять ризик і небезпеку і ніколи не намагаються уникнути бійки.

Телець

Народжені під цим сузір'ям вибирають легкі шляхи досягнення цілей, а, як відомо, вони не завжди бувають законними. Крім того, Тельців часто гублять жадібність і ревнощі.

Рак

Астрологи вважають, що Раки мають схильність до підлих вчинків, наприклад, ударам в спину або нижче пояса. Також вони не гребують обманом заради задоволення своїх бажань.

Діва

Зірки наділили Дів прекрасними здібностями до аналітики та планування. Тому не шукайте представників цього знака Зодіаку серед дрібних і невдачливих злодюжок - вони можуть розробити ідеальний план пограбування банку і не попастися.

Стрілець

Народжені під цим сузір'ям, як і Овни, не визнають правил і обмежень. Свобода для Стрільців понад усе, тому вони не замислюючись розсунуть рамки, навіть якщо це рамки закону.

Козеріг

Суперечливі Козероги може підстерігати небезпека через погану компанію. В цьому винна їх потреба в схваленні оточуючими. Водночас якщо представників цього знака Зодіаку оточують люди з високими моральними якостями, хвилюватися нема про що.

Раніше ми розповіли, як розлучаються з улюбленими різні знаки Зодіаку.