RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Яблучний Спас подарує багато можливостей: святковий гороскоп для всіх

19 серпня всі православні християни святкують Яблучний спас, який є другим в році. Духовна енергетика в цей день подарує людям безліч світлих вражень, а зірки підкріплять їх своїм впливом на мирське.

Портал "Апостроф" знайшов достовірний гороскоп для всіх знаків Зодіаку від справжніх астрологів.

Овен

У цей день зірки подарують Овнам багато можливостей. Вони зможуть реалізувати своїм плани, вирішити безліч проблемних питань і поліпшити свій стан - як матеріальне, так і духовне. Все, що потрібно буде зробити, грамотно скористатися своїми ресурсами.

Телець

Тельці на Яблучний Спас будуть сповнені бадьорості, але її потрібно буде грамотно використовувати. Спробуйте не приймати поспішних рішень і тверезо оцінювати свої можливості. Помилки вам будуть ні до чого.

Близнюки

Близнюкам в цей день краще провести час в компанії найближчих людей, а ввечері приділити хоча б одну годину на прогулянку на свіжому повітрі в самоті. Як варіант, можна буде вийти на вечірню пробіжку перед сном. Це дозволить вам якісно обміркувати деякі важливі справи.

Hак

Раки дуже багато часу провели в суєті. Проведіть яблучний врятував без зайвого шуму. Вам потрібно навести лад у думках, так як вас, вже незабаром, очікують великі звершення.

Лев

Відсвяткуйте Яблучний Спас. Розслабтеся в приємній компанії, а після - займіться собою. Настають великі зміни чи не у всіх аспектах вашого життя. І якість цих змін залежить тільки від вас.

Діва

Для Дів Яблучний Спас - дуже непоганий день в плані саморозвитку. Ваша повсякденна рутина, яка приносить вам і вашій родині гроші, дуже важлива. Але пам'ятайте про себе. У вас є хобі і творчі спонукання, які ви вже давно не випускали на волю.

Терези

Терезам вже можна порушити деякі сімейні правила, яких вони дотримувалися завжди і непохитно. Зрозуміло, мова йде про те, що знаходиться в розумних рамках. Можете навіть тимчасово закрити очі на деякі нудні норми пристойності. В даний період життя вам необхідний комфорт.

Скорпіон

Скорпіони - дуже допитливі представники Зодіакального кола, що володіють непоганим розумом. У цей день ви зможете вирішити купу проблем, які давно не дають вам спокою. Для цього потрібно буде засвоїти трохи нової корисної інформації, чому Місяць буде прихильною.

Стрілець

Стрільці відрізнятися небувалим працьовитістю. Завдяки напливу креативу, вони зможуть згенерувати і реалізувати безліч хороших ідей. Але для цього потрібно буде постаратися не відрізнятися на дрібниці.

Козеріг

Козерогам в цей день не будуть страшні справи, що мають на увазі деякі вкладення і ризики. Зірки обіцяють їм наплив креативу, який розкриє їх найсильніші сторони майже на максимум.

Водолій

Водоліям в цей день не завадить трошки помріяти. Метеорний потік "Персеїди" зараз в контакті з вашим сузір'ям. Загадуйте багато бажань, так як висока ймовірність того, що вони збудуться.

Риби

Риби втратили орієнтири. Чи не накручуйте себе: скоро хмари розвіються - і ви знову побачите свої цілі. Відпустіть хватку і довіртеся інтуїції, зірки наполягають: у вас все налагодиться!

Раніше ми також повідомляли про те, що трьох знаків Зодіаку чекає "чорна смуга" до кінця серпня - проблеми будуть йти по п'ятах.