RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

П'ять головних "психів" зодіаку: кого краще не злити

Всі люди відрізняються різними рисами характеру. Одні приємні і практично відразу завойовують довіру, інші злісні і дратують багатьох. Астрологи переконані, що всі ці якості обумовлені специфічним розташуванням зірок і інших небесних тіл в момент народження.

Видання tvsamara розповіло, представники яких знаків Зодіаку, на думку астрологів, є справжнісінькими "психами", з якими краще не зв'язуватися.

Овен

Овни досить активні. Причому занадто. Практично все їхнє життя проходить в постійному поспіху, що, з часом, позначається на їхній емоційній стабільності. Представники цього знаку постійно хочуть у всьому досягти успіху і відчувають величезну відповідальність. Але виходить далеко не завжди.

Риби

Риби дуже запальні. Незважаючи на те, що такі емоційні сплески швидко проходять, за цей короткий проміжок часу вони можуть накоїти чимало справ.

Телець

Тельці дуже вразливі. Якщо їх розлютити вони можуть продемонструвати таку лють, що навіть божевільні персонажі фільмів позаздрять.

Стрілець

Друге місце в цьому списку займають Стрільці. Представники цього знаку часто бувають дуже нервовими людьми. Зазвичай ця якість проявляється лише по відношенню до близьких людей, але з віком їхня нервозність починає докучати абсолютно всім.

Лев

Очолюють рейтинг "психопатів" зодіакального кола Леви. Ці люди можуть відчувати себе спокійно лише в компанії з самим собою. Вони не є при цьому злими і запальними, але можуть творити таку неврівноважену нісенітницю, що витримати її не зможуть навіть психіатри.

Раніше ми також називали 5 найміцніших пар знаків Зодіаку, які будуть разом назавжди.