RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Названо п'ять головних тихонь за знаком Зодіаку - завжди стоять осторонь

Астрологи назвали п'ять найбільш стриманих знаків зодіакального кола. Скромними та мовчазними з боку виглядають Раки, Діви, Скорпіони, Козероги та Риби.

Про це пише Сегодня.Lifestyle.

Рак

Часом Раки здаються сором'язливими через те, що уважно слухають і не поспішають висловитися. Замість того щоб перебивати інших, представники цього знака Зодіаку ловлять кожне слово і роблять правильні висновки.

Діва

Народжені під цим сузір'ям лише здаються сором'язливими. Насправді розважливі Діви просто зважують кожне сказане слово, щоб нікому не нашкодити.

Скорпіон

Мовчазні Скорпіони можуть здатися зарозумілими або пихатими. Причиною такої стриманості є їх вроджена скритність. Своїми таємницями представники цього знака Зодіаку діляться рідко і неохоче.

Козеріг

Час від часу Козероги можуть бути мовчазними або навіть замкнутими. Така поведінка - сигнал того, що вони відчувають себе дискомфортно. Водночас Козероги можуть бути привітними господарями, у яких добре підвішений язик.

Риби

Нетовариські Риби насправді не вміють спілкуватися з людьми, та й не дуже до цього прагнуть. Типовим интровертам більше подобається займатися творчістю на самоті, ніж бути в центрі уваги.

Раніше ми назвали чотири найзатятіших патріота за знаком Зодіаку, які здатні вплутатися в бійку і віддати життя.