RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Початок вересня подарує нові можливості п'яти знакам Зодіаку

Вересень вдало почнеться для п'яти знаків Зодіаку. З 30 серпня по 5 вересня успіх буде супроводжувати Тельців, Близнюків, Скорпіонів, Водоліїв і Риб.

Про це пише Гороскопи.com.

Тельці

Народжених під цим сузір'ям порадують нові проекти, ідеї, перспективи та друзі. У другій половині тижня в житті Тельців стане більше романтики. Цьому можуть сприяти як виникнення нових відносин, так і освіження старих - вибір за вами.

Близнюки

Зірки зарядять представників цього знака Зодіаку додатковою енергією і займуться створенням різного роду вдалих збігів обставин і щасливих шансів, якими засіють життєвий шлях Близнюків. Але не варто сподіватися лише на удачу, слід зробити хоча б крок в потрібному напрямку.

Скорпіон

Астрологи обіцяють народженим під цим сузір'ям сюрпризи в особистому житті. На Скорпіонів чекає іскрометний роман, який зав'яжеться при нестандартних обставинах. Тих, хто вже перебуває у відносинах, здивує кохана людина.

Водолій

Представників цього знаку Зодіаку початок вересня побалує успіхами у сфері фінансів. Також будуть вдалими постановка нових цілей і перші кроки до їх досягнення.

Риби

Приємні несподіванки обрушаться на Риб на початку вересня. Друга половина тижня буде вдалою для поїздок, спілкування з іноземцями та родичами, що живуть за кордоном. Можливо ви зав'яжете дружні або ділові відносини з іноземцями.

Раніше ми опублікували гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку. На думку астрологів, в цьому місяці сприятливими днями будуть 8, 12, 13, 16 число, а несприятливими - 1, 3, 4, 6 число.