RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Названо три найбільш бездушних знаки Зодіаку - плюють на чужі страждання і йдуть по головах

Астрологи, які раніше розповіли про найбільш нервового представника гороскопу, назвали три найбільш бездушних знака Зодіаку.

Про це пишуть Рodrobnosti.ua.

Козеріг

Лідирують за бездушністю Козероги: вони жорсткі, егоїстичні і розважливі. Заради досягнення власних цілей, представники знака готові на підлості. Головне правило Козерога - "брати більше, ніж віддавати". Він байдужий до проблем інших і черствий навіть по відношенню до найближчих. Якщо у Козерога є хоч трохи влади - він веде себе як справжній тиран і наглядач.

Близнюки

Ці люди володіють подвійною натурою і схильні до мінливості. Через це вони можуть кинути друга в біді або раптово піти від коханої людини. Дружба з ними - це тимчасове явище, вони "зіллються" за перших же неприємностей. Співчуття і підтримка - це не про них. Крім того Близнюки жахливі пліткарі і інтригани і без докорів сумління видають таємниці того, хто необережно довірився їм.

Діва

Діва - дуже мстивий знак, причому помсту може виношувати роками і любить робити з неї справжню виставу з публічним приниженням свого кривдника. Представник знака нещадний з тим, хто одного разу образив його. Крім того, Діва вважає співпереживання слабкістю і навіть відчувши його, буде це ретельно приховувати і стане ще більш холодною та відстороненою. Крім того, вони не вміють приймати добро і по відношенню до себе.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали шість головних мізантропів гороскопу.