RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Їх не побажаєш ні дочці, ні ворогові: найжахливіші зяті за знаком Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли,що чекає на кожного з представників гороскопу 10 вересня, назвали найгірших чоловіків для шлюбу.

Про це повідомляє ivona.

Водолій

Гіршого варіанту для своєї дочки годі й шукати. Це ті самі чоловіки, які вічно будуть десь пропадати, особливо коли потрібні. А коли все ж прийдуть додому, то притягнуть візок проблем. Наприклад: борги або нові стосунки, які до того ж закінчилися вагітністю. З таким чоловіком дівчина змушена буде все робити сама і сподіватися тільки на себе. Підтримки навряд чи дочекається.

Риби

От уже хто буде відданим, так це чоловік-Риба. Він ніколи не піде і не зможе скривдити. Погано те, що для такого чоловіка потрібно бути матусею. Це як ще одна дитина, яку перетворити в чоловіка мрії можна тільки за допомогою методу батога і пряника. В цілому, якщо витримати цей період і вміло прикидатися, що він головний, то може і вийде супер-чоловік.

Стрілець

От уже хто зможе вміло пустити пил в очі навіть тещі, так це сильний, романтичний, галантний Стрілець. Він добре розуміє, чого в житті прагне. Ось тільки сподіватися, що йому скоро це не набридне, не потрібно. Це ж стосується коханок. З тещею буде ввічливий, але в очі брехати вміє майстерно.

Нагадаємо, "Апостроф" розповідав, коли у вересні найкраще загадувати бажання, і назвав "магічні" дати.