RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Названі неврівноважені знаки Зодіаку - обов'язково помстяться своєму кривднику

Астрологи, які розповіли, які представники гороскопу люблять осінь, тепер назвали самі неврівноважені знаки зодіаку.

Гороскоп склав відомий астролог Павло Глоба, пишеsmolnarod. Психіка цих людей часто дає збій.

Овен

Цей палкий і енергійний знак зовсім не вміє стримувати емоції. Вони стоять на своєму навіть, якщо не праві. Астролог відзначив, що при всій запальності цей знак зодіаку швидко охолоняє.

Телець

Представники цього знака від природи досить терплячі. Телець втрачає самовладання рідко, але влучно. Він вихлюпує всі накопичені за довгий час емоції на першого-ліпшого.

Діва

Цей знак не може тримати довго емоції при собі, і не вміє прощати образи. А якщо Діва вийшла з себе, то краще тримайтеся подалі.

Скорпіон

Якщо їх вивести з себе, то мало не здасться. Особливо небезпечно, якщо в цей момент Скорпіон знаходиться в своєму середовищі. Щоб уникнути з ним конфлікту, тримайте від нього дистанцію і не діставайте питаннями.

Стрілець

Це самий неврівноважений знак зодіаку. Головним плюсом цього знака зодіаку астролог назвав - прямолінійність. Стрілець не буде шушукатися за спиною, а скаже все, що думає прямо в обличчя. Тому поряд з ним і трапляються конфлікти.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку можуть стати багатшими в перший місяць осені, якщо виявлять активність.