RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

17 травня

16 травня

Всі новини

Конфлікти, провали і емоційні зриви: астрологи назвали найважчі дні тижня для кожного знака

Астрологи, які розповіли, які представники гороскопу люблять осінь, назвали невдалі дні для кожного знаку Зодіаку.

Про це повідомляє volkovysk.by.

Овен

Овни дуже емоційні й вразливі, тому їм особливо потрібно стежити за так званими невдалими днями. Для даної групи людей заведено вважати найбільш невдалим днем п'ятницю. У цей період вони сильно схильні до серйозного дисбалансу, що погано впливає на них. Краще не призначати важливих зустрічей на цей день. Овнам варто проводити більше часу за відпочинком, читанням книг або прийняттям ванни.

Телець

Тельці більш велелюбні, ніж інші знаки, для них найбільш несприятливий день тижня - вівторок. Вони й так часто різкі щодо інших людей, а в цей день в їх спілкуванні особливо прослизає різкість і бажання викликати конфліктну ситуацію. Краще не навантажувати себе занадто великим обсягом роботи.

Близнюки

Близнюків заведено вважати одними з найбільш талановитих і тих, хто піддаються навчанню, ці люди не люблять понеділок. День досить неплідний і провальний. Вони занадто сильно втомлюються і було б правильним рішенням і зовсім не виходити на роботу. Але, на жаль, не кожен може дозволити влаштувати собі вихідний.

Раки

Люди з даним знаком занадто сильно залежать від погодних умов, тому складно назвати день тижня, що не підходив саме їм. Правильна фаза місяця буде їх супутником по життю, тому, що в інші дні у них все йде шкереберть і краще утриматися від фізичних та емоційних навантажень.

Лев

Леви розкриваються з негативного боку щосуботи, що досить дивно, через те, що для інших знаків цей день є довгоочікуваним. Тому їм варто утримати себе від зустрічей, які можуть виявитися провальними.

Діви

Для Дів також відсутні «невдалі» дні. Для них все трохи інакше, позаяк останні дні місяця можуть складатися трохи небажаним чином. Вони починають панікувати через втрачений час і бажання все встигнути.

Терези

Щовівторка для Терезів настає період невдач і нервових зривів. Вони не тільки дуже гостро і зло реагують на все, але і тим самим призводять свої справи в непридатний стан, звинувачуючи у своїх невдачах оточення.

Скорпіон

П'ятниця, попри довге очікування, є найбільш несприятливим днем для Скорпіонів. Саме тоді їхні найгірші якості виходять у світ і демонструють себе оточенню.

Стрілець

Щосереди наступає «не той» день для Стрільців. Вони відчувають сильну втому. Їм потрібно бути терплячими і стриманими в своїх почуттях.

Козеріг

Їм особливо не щастить в четвер. Вони хочуть в цей день відпочинку і веселощів, а очікує - лише робота і рутина. Їм потрібно запастися терпінням і спокійно очікувати вихідних.

Водолій

Як би дивно це не звучало, але невдалий день Водоліїв - неділя. Вони єдиний знак, чий день випав саме на цей. Водолії занадто перевантажують себе думками про майбутній тиждень, псуючи собі і оточенню вихідний.

Риби

Риби і п'ятниця - щось несумісне. Вони стають занадто запальні і близькі не можуть ужитися з ними в цей день. Якщо вони докладуть зусиль, то цей день стане для них цілком звичайним.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найжорстокіші знаки Зодіаку - цих людей краще не злити.