RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Названі п'ять найрозумніших чоловіків по гороскопу - можуть підтримати будь-яку тему розмови

Астрологи, які розповіли, які представники гороскопу люблять осінь, назвали назвали п'ять найрозумніших чоловіків по гороскопу.

Про це повідомляє Progorodsamara.

Близнюки

Хоча даний знак зодіаку і відрізняється своєю мінливістю, це ніяк не позначається на їх інтелекті. Близнюки відомі як ідеальні співрозмовники, вони мають відмінну ерудицію, завдяки чому можуть підтримати будь-яку тему розмови. А все тому, що Близнюки щодня витрачають час на саморозвиток.

Лев

Чоловіки цього знаку може і не володіють великою кількістю знань, зате завжди знаходять застосування того багажу, який у них вже є. Леви хвальки та завжди намагаються здаватися краще, ніж вони є. Леви - природжені лідери, вони ніколи не вдарять в бруд обличчям, часто займають керівні посади.

Скорпіон

Даний знак відрізняється вродженою мудрістю. Уже в дитинстві вражають дорослих своїми знаннями. Все життя вони вчаться і просто кайфують від отримання нової інформації.Скорпіони вважають, що знання - це сила. Завдяки наполегливості та вродженим талантам часто знаходять престижну роботу.

Козеріг

Козероги трудяги і логіки. Козероги завжди досягають свого і точно знають, чого хочуть. Хоча у них і рідко зустрічаються природні таланти, вони розвивають свої навички шляхом жорсткої логіки і працьовитості.

Водолій

Навіть виходячи з назви можна зрозуміти, що даний знак обожнює розмірковувати. Хоча іноді вони і не можуть зупинитися і все закінчується переливанням з пустого в порожнє.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку можуть стати багатшими в перший місяць осені, якщо виявлять активність.