RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Три знака Зодіаку з ангельськими душами - готові позичити грошей і врятувати в біді

Астрологи, які розповіли, які представники гороскопу люблять осінь, назвали знаки Зодіаку, які природжені рятівники.

Про це повідомляє Progorodsamara.

Терези

Душа у Терезів найсвітліша. Це люди, які по-справжньому вміють співпереживати та ставляться до чужої проблеми як до власної. У будь-якій ситуації Терези залишать свої справи на потім, якщо допомога потрібна іншій людині. Такі люди не поспішають зі здійсненням своєї мрії, але коли мова йде про добробут іншої людини, правильні рішення вони знаходять швидко.

Водолій

Представники знаку Водолій мудрі, у них добре розвинена інтуїція і мають велике серце, серед них часто зустрічаються лікарі, благодійники та волонтери. Таке ставлення до оточення часто шкодить Водоліям, адже для них важливо порятунок усіх. А потім вже власне життя. Якщо врятувати нікого не виходить, то представники знака знайдуть, кому допомагати.

Риби

Вони хороші інтуїти, серед них часто зустрічаються маги і провісники. Вони наставляють людей на шлях істинний. Риби часто допомагають знайти внутрішній спокій і знайти місце в житті, що багатьом допомагає знайти своє місце в житті. Якщо комусь із близьких Риб потрібна допомога, то вони пожертвують собою заради допомоги близькій людині. Часто серед представників можна знайти творчих особистостей.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку можуть стати багатшими в перший місяць осені, якщо проявлять активність.