RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Хитрі, спритні і тримають язик за зубами: які знаки Зодіаку природжені шпигуни

Деякі люди від природи володіють рядом дуже сильних якостей. Вони дуже дисципліновані, раціональні і зважені. А їхні когнітивні здібності при цьому на декілька порядків перевищують аналогічні показники більшості однолітків. Такі люди без проблем змогли б побудувати свою кар'єру в тому або іншому розвідувальному відомстві, де подібні якості необхідні.

У той же час експерти по зірках переконані, що такі здібності визначаються не тільки якою-небудь природною схильністю або вихованням, але і метафізичними процесами. Астролог Маріанна Абравітова склала рейтинг знаків Зодіаку, що володіють усіма необхідними шпигунам якостями, - повідомляє портал "Експрес газета".

Лев

Леви від природи є авантюристами. Але при цьому вони вміють тримати свій запал під контролем і завжди діють зважено. Підопічні цього сузір'я володіють непоганим розумом і хитрістю, які вони бездоганно комбінують.

У той же час вони дуже віддані. Якщо Лев коли-небудь на чомусь попадеться, то він не видасть нікого і нічого.

Діва

Діви виявляють граничну відповідальність буквально у всьому. Будь-яке завдання вони виконують з усією самовіддачею, орієнтуючись на результат. При цьому вони завжди майстерно все планують, грамотно використовуючи свою хитрість. Професія розвідника їм цілком під силу.

Стрілець

Стрільці - чи не найбільш природжені шпигуни на всьому зодіакальному колі. Вони мають і хитрість, і спритність, і сміливість, і досить сильні розумові здібності.

Одноманітність і нудьга - це не для них. Але небезпека і авантюри приносять їм велике задоволення.

Терези

Терезам можна довіряти: вони ні за що не розкриють чужі секрети - а це в шпигунській діяльності чи не найголовніше. Навіть невеликої кількості здобутих відомостей їм досить, щоб скласти всі розрізнені факти воєдино і зіставити цілісну картину. Тому вони ідеальні шпигуни.

Раніше ми також повідомляли про те, що чотирьом знакам Зодіаку потрібно задуматися про звільнення восени.