RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Кожен день для них свято: хто найбільш питущі знаки Зодіаку

Багато людей дозволяють собі випити ту чи іншу кількість чогось алкогольного. У всіх свої причини і своя міра. Астрологи переконані, що є такі знаки Зодіаку, представники яких частіше виявляють пристрасть до випивки.

Видання MIXER назвало знаки Зодіаку, які, на думку астрологів, більш схильні до алкогольної залежності.

Близнюки

Любов до випивки проявляють як чоловіча, так і жіноча половини цього знаку. При цьому їм не потрібен якийсь особливий привід або компанія для подібних посиденьок. Вони з легкістю можуть пригубити пляшечку чогось спиртного, прийшовши додому після роботи.

Найчастіше така поведінка Близнюків пов'язана з постійними переживаннями. Самі вони не вважають себе залежними і не відчувають через це ніяких проблем.

Овен

Овни, як правило, вперше знайомляться зі спиртним ще з досить раннього віку. При цьому астрологи зазначають, що якщо вони вже почали, то в результаті не допоможе нічого. З Овнами краще в такі моменти спілкуватися якомога менше, інакше з'ясування відносин будуть неминучі.

Терези

Терези часто страждають від самотності. Їм починає здаватися, що всі їх покинули. У такі моменти вони завжди не проти "залити" горе або на самоті, або в компанії когось із найближчих людей. Знаходиться в їхній компанії під час розпивання алкоголю не рекомендується всім, хто не хоче слухати, як їх усі покинули і яке в них важке життя.

Стрілець

Стрільці буквально в кінці кожного дня не проти "пригубити" хоча б щось алкогольне. Для них кожен день - свято, яке потрібно відзначити в колі друзів. При цьому їхня компанія не набридає. Стрільці відмінні радники і взагалі співрозмовники, а алкоголь просто робить їх більш розкутими.

Телець

Хоч по Тельцям і не скажеш, але пити вони вміють. Просто вони вважають за краще смачні напої. Такий алкоголь, як горілка, наприклад, їм не подобається. Але хороше пиво або вино вони п'ють за милу душу. Чоловічі представники цього знака під час алкогольного сп'яніння стають агресивними.

Скорпіон

Багато Скорпіонів п'ють тільки на свята. Але все ж бувають такі моменти, коли їм хочеться випити в який-небудь звичайний день. І випити в такі дні вони можуть досить багато. Але Скорпіони ніколи не будуть проявляти якоїсь п'яної агресії. У такі моменти будь-якому Скорпіону просто потрібно скласти компанію і хоча б поцікавитися, що у нього трапилося. На ранок Скорпіони майже завжди лають себе за те, що вони випили.

Водолій

Цей знак може або взагалі не пити та інших відмовляти, або йти в постійний запій і ніщо не може його звідти витягти. Якщо Водолій у вашій родині або знайомих почав пити, намагайтеся відразу його відівчити від цієї шкідливої звички, тому що заради випивки він витратить всі гроші і почне продавати техніку. Так що стежте за Водоліями і шукайте причину його пияцтва, а коли знайдете, виріште її.

Раніше ми також повідомляли про те, що названі головні непитущий і пияк за знаком Зодіаку.