RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

З яким знаком Зодіаку потрібно уникати спілкування: детальний гороскоп

Астрологи, які раніше назвали найвитривалішого представника гороскопу, розповіли, з ким не клеїться спілкування у кожного знака Зодіаку.

Про це пише "Клубер".

Овен-Риби

Максимально некомфортно Овну в стосунках з Рибами - вони емоційні і вимагають від Овна занадто багато. Для Риб представники знака занадто відсторонені і практичні.

Тілець-Близнюки

Для Тільця Близнюків занадто багато, вони гучні і заповнюють собою весь простір. Тілець цінує сталість і стабільність, а Близнюкам це чуже.

Близнюки-Діва

Діва цінує самотність і добре почувається в повсякденній рутині, а Близнюки - їх протилежність, їм потрібна спонтанність і драйв, і Діви здаються їм занадто нудними.

Рак-Козеріг

Козеріг холодний і відсторонений, йому дуже непросто когось полюбити. Рак же навпаки - найбільш турботливий і люблячий знак Зодіаку. Їм незатишно разом.

Лев-Терези

Лев галасливий і вимогливий, чим напружує врівноважених і дипломатичних Терезів. Лев йде напролом до своїх цілей і Терези тільки гальмують його.

Діва-Стрілець

Діва постійно зайнята роботою і прекрасно почувається на одному місці роками. Стрілець потребує постійної зміни "картинки". Вони існують в різних світах.

Терези-Рак

Терези мають загострене почуття міри і Рак з його здатністю "залюбити" стомлює їх. Крім того він викликає у Терезів почуття провини за їх холодність.

Скорпіон-Лев

Хоча у цих знаків багато спільного, вони без кінця сперечаються і доводять один одному хто більше харизматичний. Такі стосунки не мають майбутнього.

Стрілець-Тілець

Стрілець любить постійний рух в усіх відношеннях, Тілець же, навпаки, цінує стабільність. Стрілець втомлюється від спроб Тільця принести в його життя щось міцне.

Козеріг-Овен

Вони постійно дратують один одного: Козеріг занадто скритний для Овна, а Овен для нього - занадто нетерплячий. На те щоб підлаштуватися один під одного, підуть роки.

Водолій-Скорпіон

Водолії вкрай незалежні і часом збиваються зі шляху і потребують розуміння, а Скорпіон не вміє прощати. Водолій вільний від думки інших, а Скорпіону вона дуже важлива.

Риби-Водолій

Обидва знаки дуже чутливі, але Риби потребують уваги і розуміння, а Водолій для цього занадто зайнятий своїми думками, почуттями та ідеями.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найбідніший знак Зодіаку, який не вміє розподіляти гроші і бере кредити.