RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Істина для них - найважливіше: названо п'ятірку найбільш принципіальних знаків Зодіаку

Астрологи назвали топ знаків Зодіаку, які ніколи не відступають від своїх принципів.

Про це повідомляє видання Moi Mozg.

Козеріг

Важко заперечувати той факт, що Козероги жахливо вперті. Їх навіть називають найбільш впертим знаком. Так само вперті вони і коли справа стосується їхніх принципів. Причому впертість і принциповість Козероги проявляють навіть в звичайних побутових ситуаціях. Принциповість цього знака Зодіаку дуже часто суперечить логіці і здоровому глузду.

Овен

Імпульсивність у Овнів поєднується з чесністю і принциповістю. Начальник-Овен може несподівано проявити якості самодура і раптом вирішити, що його підлеглим важливо принципово дотримуватися на роботі дрес-коду. Однак у принциповості представників цього знака Зодіаку є одна особливість - вони досить легко про неї забувають. Їх принциповість - це імпульс, емоція, і коли вона вщухає, з Овном цілком можна домовитися.

Діва

Діви принципово ніколи не зв'язуються з будь-чим, що хоча б побічно може бути протизаконним. Крім того, життя в одному будинку з Дівою - означає жити за її правилами і ніяк інакше. Представники знака терпіти не можуть безлад ні на роботі, ні вдома. І якщо хтось із домочадців вирішить влаштувати безлад і порушити домашній затишок, його може очікувати серйозна сварка з Дівою.

Скорпіон

Принципові Скорпіони можуть піти на обман тільки в крайніх ситуаціях. Їм важливо довести всім свою правоту, навіть якщо це буде на шкоду стосункам з іншими. З принциповим Скорпіоном майже неможливо домовитися, якщо справа стосується його життєвих принципів.

Телець

Принциповість Тельців є досить вибірковою. Наприклад, щоб поліпшити своє матеріальне становище представник знака зробить що завгодно - в рамках закону, звичайно. Де Тельці завжди дотримуються принципів, так це в любовних стосунках - вони завжди чітко знають чого хочуть від другої половинки. Вони ніколи не будуть продовжувати відносини з людьми, які хоч раз підірвали їх довіру.

Раніше ми писали, яким знакам протипоказана осінь.