RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Не вилазять з болячок - найслабші знаки Зодіаку

На думку астрологів, зоряна карта в момент народження будь-якої людини здійснює відчутний вплив на всю її подальшу долю. Вона багато в чому визначає її характер, звички, переконання та інші риси. Це призводить до того, що всі знаки відрізняються один від одного за багатьма параметрами, включаючи здоров'я.

Видання "Cosmopolitan" назвало чотири знаки Зодіаку, представники яких, на думку астрологів, є людьми з найбільш слабким здоров'ям.

Близнюки

Близнюки, мабуть, хворіють частіше за всіх інших знаків. При цьому багато їхніх представників проявляють високу динамічність та енергійність в житті. Це досить таки дивно, з огляду на той факт, що більшість підопічних цього сузір'я мають по декілька слабкостей, пов'язаних зі здоров'ям.

За словами астрологів, найбільш уразливі у них горло і нервова система. Вони часто застуджуються, страждають від алергії, хронічного ларингіту. І все це майже завжди супроводжується депресією.

Рак

Раки займають передостаннє місце по силі здоров'я серед усіх знаків зодіакального кола. За словами астрологів, вони страждають від генетичних захворювань частіше, ніж інші.

Слабкими місцями в організмі майже всіх Раків є нирки, шкіра, шлунково-кишковий тракт, серце і судини. Крім цього у багатьох підопічних цього сузір'я бувають проблеми із зором.

Ракам слід регулярно проходити медичні обстеження, частіше відпочивати і добре висипатися.

Риби

На жаль, Риби теж не можуть похвалитися відмінним здоров'ям. Чи не з самого народження вони більш схильні до всяких болячок, ніж багато їхніх однолітків.

Найбільш уразливими місцями в організмі майже кожної Риби є сечовидільна та лімфатична системи. Крім цього вони вкрай вразливі, через що часто впадають в депресію.

Телець

Тельці - справжні трудоголіки. Їм складно вчасно зупинитися, а надмірна праця, рано чи пізно, неминуче призведе до зносу організму.

При цьому більшість хвороб у Тельців протікає важче, аніж ті ж захворювання у інших знаків. Це пов'язано з тим, що початкові симптоми майже всі Тельці, як правило, ігнорують.

Раніше ми також повідомляли, що названі п'ять головних "психів" за знаком Зодіаку, які в нападі гніву можуть бути небезпечні навіть для близьких.