RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

Вони вічно щось забувають: чотири знаки Зодіаку є найбільш розсіяними

Астрологи, які раніше назвали найспокійніші знаки Зодіаку, розповіли про найбільш розсіяних представників гороскопу.

Про це пише "Типовий астролог".

Близнюки

Думки представників знака сплутані і хаотичні, а їх самих постійно кидає з крайності в крайність. Близнюки не здатні щось планувати і організовувати, в їх голові все звалено в одну купу і жити за графіком для них болісно.

Риби

Ці люди - мрійники, яким нічого не варто заблукати у власних думках. Вони краще почуваються в абсолютному хаосі, ніж в житті, де розписана кожна хвилина. Однак, хоча для оточуючих світ Риб виглядає абсолютним безладом, самі вони непогано в ньому орієнтуються.

Водолій

Водолії непогані організатори, але проблема в тому, що їм просто нецікаво витрачати сили на другорядні завдання, їм краще заплатити комусь, хто наведе порядок в їхньому будинку. У той же час в залежності від настрою, вони можуть бути як дуже розсіяними, так і показувати чудеса концентрації.

Стрілець

Представники знака вкрай волелюбні і їм важко рухатися в рамках намічених маршрутів. Вони не люблять дотримуватися графіків і бути уважними до дрібниць. Стрільцю комфортніше жити без обмежень і зобов'язань. Головне - отримувати задоволення від поточного моменту.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найсуперечливіші знаки Зодіаку.