RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Легких шляхів до щастя не буває: три знаки Зодіаку, до яких липнуть неприємності

Раніше з'явився гороскоп на 2022 рік для всіх знаків Зодіаку, а тепер астрологи назвали трьох представників гороскопу, які притягують неприємності як магніт.

Про це пише Мixnews.

Близнюки

Ці люди дуже довірливі і забувають, що легких шляхів до щастя не буває. Близнюкам необхідно засвоїти, що люди не завжди бувають щирими, не всі бажають їм добра, а хтось і зовсім може тримати камінь за пазухою. Пильність і здоровий глузд допоможуть представникам знака уникнути багатьох проблем.

Тілець

Робота і кар'єра дуже важливі для Тільця, вони схильні йти в неї з головою, відставляючи на другий план інші важливі аспекти життя. Представники знака ніби відкладають життя на потім, коли вони чогось доб'ються. В результаті настає перекіс і проблеми тільки накопичуються. Астрологи радять більш гармонійно підходити до життя.

Овен

Овен не схильний брати на себе відповідальність за свої неприємності, він вважає, що йому просто не щастить, або в цьому винні інші. Саме на них він і покладає місію вирішення проблем, але оточуючі всіляко уникають цього і життя Овна тільки ускладнюється. Вихід в тому, щоб зрозуміти, що життя залежить насамперед від них самих і почати вирішувати проблеми.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, яким нема чого бути разом, адже вони не здатні дати один одному що-небудь цінне.