RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Непомітно плетуть хитромудрі пастки: найпідступніші знаки Зодіаку у жінок

В астрології прийнято оперувати загальними властивостями, характерними для представників одного знаку Зодіаку. Цього разу фахівці опублікували рейтинг "підступності" жінок в астрології.

Про це повідомляє Сosmo.

Скорпіон

Скорпіон знаходиться на останньому місці тільки тому, що підступність - її друге "Я". Вони цього і не приховують. Жінка Скорпіон так часто захоплена собою, що їй немає ніякого діла до оточуючих, поки її не образять.

Стрілець

Стрілець, вирішивши комусь помститися, перш за все розбовкає про це всьому світу. Вона «заводить» людей своїми розмовами, а коли все як слід «перетерто», жінка Стрілець втрачає інтерес і переключається на інші заняття.

Рак

Жінка Рак обожнює близьких, але на сторонніх людей їй здебільшого наплювати. Раки з кращих спонукань можуть маніпулювати своїми близькими, а ті й не здогадуватися про це.

Діва

Діва обожнює "втравлювати" людей в свої сценарії. Вони роблять це заради задоволення, без особливої причини. Діви видаляють гравців з поля і замінюють їх кимось більш підходящим.

Риби

До самого останнього моменту ворог Риб не здогадається про її справжні почуття. Вона є майстром маніпуляції щодо своїх близьких.

Раніше "Апостроф" повідомляв про жінок знака Зодіаку, які можуть відвести будь-якого чоловіка.