RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Вибирайте коло спілкування - 5 знаків Зодіаку ховають у собі диявола

Кожна людина при людях намагається вести себе стримано і не показувати свій справжній характер. Але є п'ять знаків Зодіаку, які не можуть стримати в собі свого внутрішнього диявола.

Про це пише сайт "5692".

Близнюки

З першого погляду ці люди виглядають доброзичливими і чуйними, але це - ще ті маніпулятори. Вони запросто управляють оточуючими і мають з цього вигоду.

Скорпіон

Вони ніколи не пробачать образу і будуватимуть план для помсти. Вони зроблять все так, що навколишні будуть сильно страждати, будуть відчувати себе покаліченими і нещасними.

Риби

Незважаючи на те, що представники цього знака відрізняються чутливістю, будь-які переживання можуть перетворитися у них в нав'язливі ідеї. Якщо вони розчаруються в другій половинці, то зможуть дуже серйозно помститися обранцеві.

Овен

Ці люди просто не вміють зберігати в себе рамках - вони закликатимуть робити це оточуючих. Вони готові наводити повний бардак скрізь, що і лякає в них інших людей.

Водолій

На перший погляд - вони тихі і загадкові. Але як тільки настане момент, вони втілять в реальність всі підступні плани, які довго виношували.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, яким нема чого бути разом, адже вони не здатні дати один одному що-небудь цінне.