RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

Трьом знакам Зодіаку до кінця тижня загрожують великі неприємності в любові

На думку астрологів, в період з 11 по 17 жовтня зірки пророкують всім значні зміни. Деякі з них торкнуться особистого життя та любовних відносин. На жаль, приємними вони будуть не для всіх.

Портал Rsute назвав три знаки Зодіаку, представники яких, на думку астрологів, можуть зіштовхнутися з неприємностями в любовних відносинах в період з 11 по 17 жовтня 2021 року.

Овен

Овнам потрібно виділяти більше уваги своїй другій половинці. Якщо ви проігноруєте цю необхідність, то ваші відносини можуть закінчитися. Цілком можливо, що ваша любов прямо зараз думає про те, щоб піти від вас.

Рак

Представникам цього знаку потрібно звернути увагу на свого партнера. Зокрема мова йде про чесність по відношенню до вас з його боку. Не будуйте в своєму серці скляну фортецю з ілюзій і самонавіювання.

Скорпіон

Скорпіонам в цей період часу потрібно максимально контролювати свої емоції. В іншому випадку вони, з великою ймовірністю, проявлять свої гірші риси. Це призведе до того, що вони можуть назавжди втратити прихильність своєї другої половинки.

Раніше ми також повідомляли про те, що на цьому тижні трьом знакам Зодіаку зірки віщують фінансовий успіх.