RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Приготуйтеся до дарів долі - чотири знаки Зодіаку стануть улюбленцями фортуни

Астрологи, які раніше розповіли про самих уважних і турботливих чоловіків зодіаку, тепер назвали чотири знаки, яким пощастить цієї осені.

Про це пише SlovoFraza.

Телець

Представник цього сузір'я може зустріти свою любов. Зірки радять вам розслабитися і довіритися партнеру, а романтична подорож тільки зміцнить ваш любовний союз.

Діва

Народженим під ці знаком, найбільше пощастить в фінансах цієї осені. Вас чекає підвищення зарплати, а може ви і зовсім зміните роботу, отримавши вигідну пропозицію. Але, не варто забувати і про друзів.

Стрілець

Вже цієї осені ви зможете отримати все, чого так довго хотіли, про що мріяли. Більш того, вас чекає успіх в будь-якій сфері вашої життєдіяльність - робота, друзі, особисте життя, сім'я.

Риби

У вас будуть нові знайомства, які в майбутньому зіграють вам на руку. Також вам варто згадати про родичів, з якими ви довго не спілкувалися або перебували у сварці. Прийшов час миритися, адже без підтримки рідних вам успіху не досягти.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три чоловіки за знаком Зодіаку, які вміють майстерно зраджувати своїм дружинам.