RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Дістають шумом і лізуть у чуже життя - топ-5 найжахливіших сусідів за гороскопом

Астрологи розповіли ТОП-5 знаків Зодіаку, які можуть довести своїх сусідів до істерики. У кожного з них свої способи.

Про це повідомляє from-ua.com.

Лев

Леви по життю лідери і домінанти. Їм важливо контролювати все, що відбувається в їхньому житті. Якщо ремонт у сусідів буде заважати, то поки він не закінчиться, Лев буде кожен день "домінувати" над сусідами: або буде шуміти ще більше, коли у них все затихає, або скандалити і лаятися до переможного. І навіть логічне завершення ремонту представник цієї вогненної стихії буде вважати своєю заслугою.

Стрілець

Стрільці мають запальний характер, у них все з'ясовується на емоціях. Тому сусіди будуть страждати щоразу під час сварок Стрільців від шалених криків, гуркоту, стукотів і тупотінь.

Рак

Раки ненавидять шум, будь-який, особливо коли на чомусь зосереджені. Якщо у них буде сусід Стрілець і Близнюки, то це буде справжнім пеклом для Раків.

Близнюки

Близнюки люблять пошуміти, але причина не в запальності, а в компанійському характері. Вони не можуть довго прожити без тусовок, часто влаштовуючи гучні посиденьки у себе вдома.

Козеріг

Козероги, особливо літні, дуже люблять збирати непотрібні речі. До дому тягнуть все підряд, їх неможливо переконати щось викинути зі своїх артефактів. Сусіди бояться, що у під'їзді може поширитися з квартири Козерога всяка живність.

Нагадаємо, астрологи назвали найбільш дисципліновані знаки Зодіаку.