RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Буде кращим другом для дружини: ТОП-3 чоловічих знаків Зодіаку

Астрологи раніше розповіли про найдбайливіших чоловіків, а тепер вони назвали три знаки Зодіаку, з яких виходять кращі супутники життя.

Про це пише Мixnews.lv.

Тілець

Тілець - просто чоловік мрії. Він вірний дружині і відданий сім'ї, він ідеально підійде жінкам, які цінують стабільність. Ці чоловіки завжди готові підтримати дружину в усьому, він її надійна опора і захист. Хоча іноді він буває ледачим, але зате Тілець завжди знайде слова для кожного зі своїх близьких, щоб заспокоїти в стресовій ситуації.

Діва

Ці чоловіки стають кращими друзями для своїх дружин. Чоловік-Діва дає жінці не тільки повне прийняття і почуття безпеки, але і завжди готовий надати практичну допомогу у важкій ситуації. Він повністю залучений в домашні справи, бере на себе турботу про матеріальний добробут і дуже серйозно ставиться до своєї ролі глави сім'ї.

Лев

Обраницю Льва чекає просто королівська життя, ці чоловіки - природжені переможці, які прагнуть дати дружині все найкраще. Вони підносять жінку на п'єдестал, люблять балувати і викликати у неї захоплення. Більш того, Лев нікому не дозволить її образити або засмутити. Крім того, він приймає дружину такою, яка вона є, з усіма недоліками.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, які чоловіки серед знаків Зодіаку знають, як добиватися жінок і їх дивувати.