RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Йога, піца або секс: як випускають пару різні знаки Зодіаку

Усі ми справляємося зі стресом по-різному: хтось починає кричати на інших, а хтось - медитувати. Астрологи розповіли, як різні знаки Зодіаку поводяться в стресовому стані.

Про це повідомляє M!XNEWS.

Овен

Стрес для них - цілком звичне явище: їх темперамент цьому тільки сприяє. Але коли все таки приходить час спустити пар, вони вибирають собі жертву і від душі на неї кричать.

Телець

Представники знака воліють боротися зі стресом, не псуючи відносини з оточуючими. Тельці краще виберуться погуляти в ліс або ж на дачу, де із задоволенням займуться садівництвом.

Близнюки

Вони зазвичай від накопичення негативних емоцій не страждають. І все завдяки тому, що відразу ж про них розповідають, а не накоплюють в собі.

Рак

Ракам найкраще допомагають езотеричні практики: медитація, йога, ведення спеціального щоденника. Ймовірно, так відбувається ще й тому, що подібні захоплення дарують Ракам додаткове почуття самовдоволення.

Лев

Леви черпають сили для лікування стресу в загальному захопленні і увазі. Неважливо, добре Льву або погано - він зробить все, щоб отримати чергову порцію схвалення від інших.

Діва

Людська дурість може запросто вивести Дів із рівноваги. Боротися з роздратованістю їм допомагає спілкування з тваринами. А якщо ще є смачна їжа, то стресу немов і не бувало.

Терези

Це найбільш жіночний знак Зодіаку і стрес вони знімають по-жіночому. У будь-якій незрозумілій ситуації вони вважають за краще сходити на шопінг або випити з подругами трохи ігристого і обговорити все на світі.

Скорпіон

Зазвичай стрес вони знімають за допомогою оточення, тому краще не потрапляти Скорпіону на очі, якщо знаєте, що він не в дусі. Так буде краще і для вас і для самого Скорпіона - йому не доведеться потім червоніти.

Стрілець

Поки всі інші знаки страждають, Стрілець знімає стрес найбільш здоровим способом: рухом. Звичайно, краще було б силове тренування, але допомагають їм і танці на барній стійці, і секс.

Козеріг

Представники знака вважають, що стрес - це дурниця, відповідно, і боротися з ним ніяк не потрібно. Правда, іноді це погано закінчується: або Козеріг вибухає, як ядерна бомба, або близьким доводиться звернутися по психіатричну допомогу.

Водолій

У стресових ситуаціях вони воліють куди-небудь виїхати. Якщо можливості не дозволяють подорож в іншу країну, то хоча б в сусіднє місто. Навіть невелика поїздка допомагає їм боротися з негативними емоціями.

Риби

Риб при стресі спасає допомога інщим. Коли їм стає погано, вони переконують себе, що іншим людям ще гірше і відправляються їм допомагати.

Раніше ми писали, хто із знаків Зодіаку здатний принизити інших на рівному місці.