RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Навіть не намагайтеся схуднути - три знаки Зодіаку завжди матимуть зайву вагу

Хтось може їсти все, що хоче, і не гладшати ні на грам. Інші ж поправляються буквально від одного погляду на калорійну їжу. Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким найважче дається схуднення.

Про це повідомляє KU66.ru.

Телець

Багато представників знаку мають округлі жіночні форми. І зайву вагу вони зазвичай набирають через сильну любов до солодкого і мучного - вони можуть відмовитися від чого завгодно, крім солодощів і випічки. Поганий настрій вони намагаються поліпшити калорійною їжею.

Рак

Вони страшенно не люблять конфлікти і будь-які стресові ситуації і намагаються відволіктися від них на їжу. Вони особливо схильні до емоційного переїдання - за будь-яких життєвих потрясінь відправляються до холодильника. Вони можуть змусити себе займатися спортом, але при цьому їм все одно складно залишатися у формі.

Риби

Вони за своєю природою емоційно нестабільні і схильні до депресивних станів. Будь-які проблеми, навіть найнезначніші, вони заїдають. Їх слабкість - це фастфуд, через який вони страждають не тільки від зайвої ваги, але і від проблем з травленням.

Раніше ми писали, хто із знаків Зодіаку розбагатіє до зими.