RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Їх тягне "на сторону": самі велелюбні жіночі знаки Зодіаку

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, чий добробут істотно зросте в 2022 році і розповіли, які жінки зодіаку найчастіше заводять романи.

Про це пише mixnews.lv.

Овен

Жінки, народжені під цим знаком, шалено велелюбні і рідко можуть похвалитися моногамними відносинами. Їм не подобається бути все життя прив'язаними до одного партнера.

Близнюки

Романи без зобов'язань дозволяють їм мати вибір і не бути прив'язаними до когось одного. Крім того, у них немає почуття провини через те, що природа наділила їх неймовірною цікавістю.

Терези

На початку відносин вони завжди трохи нервують, тому що не до кінця впевнені в правильності зробленого вибору. Наявність паралельних романів, які не обтяжують їх зобов'язаннями, дозволяє їм найбільш усвідомлено підійти до вибору партнера.

Стрілець

Для них відносини всього з одним партнером вважаються неймовірно нудними і такими, що стомлюють. Крім того, вони не хочуть брати на себе зобов'язання, якщо насправді до них не готові.

Козеріг

Козероги неймовірно прискіпливі, тому вважають за краще мати вибір, перш ніж починати приймати рішення. Відносини без зобов'язань дозволяють їм зосередитися на своїй кар'єрі.

Водолій

Вони вважають за краще все робити по-своєму, тому часто поєднують серйозні, тривалі відносини з відносинами без зобов'язань. Найімовірніше, у них в запасі не один партнер, з яким вони можуть зателефонувати в разі чого.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знака Зодіаку, яким час задуматися про зміну роботи цієї осені.