RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Вони - справжня мрія чоловіка: топ-4 найбажаніших жінок за гороскопом

Представниці чотирьох знаків зодіакального кола не прагнуть стати мрією чоловіка, вони вже народилися такими. Найбажанішими виявилися Раки, Діви, Стрільці та Риби.

Про це пише "Стерлеград".

Рак

Народжені під цим сузір'ям дівчата настільки чутливі, що розуміють свого обранця без слів. У них чудово все - і зовнішність і внутрішній світ. Зірки наділили дівчат-Раків великим умінням прощати та водночас почуттям власної гідності.

Діва

Жіночні Діви відомі своєю відповідальністю, порядністю, послідовністю і практичністю. Надійний тил - це про них. Поруч з ними спокійно і затишно. Представниці цього знаку Зодіаку часто стають скромними та надійними соратницями, ведучи своїх чоловіків до успіху.

Стрілець

Дівчата-Стрільці мають неймовірне почуття гумору, яке може розрядити напружену атмосферу. Вони сповнені оптимізму і заражають ним своїх обранців. Коли у життя вривається людина-свято, сумувати просто неможливо!

Риби

Планети подарували дівчатам-Рибам величезне серце, яке наповнене співчуттям до оточуючих. Вони допомагають навіть незнайомим людям, яких випадково зустріли на вулиці, тим більше проявлять співчуття стосовно коханого чоловіка.

Раніше ми назвали три найсамотніших знаки Зодіаку, яких ніхто не розуміє.