RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Робота може почекати: трійка головних ледарів за знаком Зодіаку

Астрологи назвали топ-3 знаки Зодіаку, які є найбільш ледачими і для яких пасивне проведення часу - життєвий принцип.

Найбільшими ледарями за Гороскопом є Тілець, Терези та Риби, повідомляє ТСН.

Тілець

Людей цього знаку можна з повним правом назвати натхненними ледарями — від процесу байдикування вони отримують справжнє, ні з чим не порівнянне задоволення. Правда, для цього їм необхідні певні умови, серед яких передусім необхідно назвати комфорт - їм точно не підійдуть прочавлений диван, стара постільна білизна і дешева кава.

Терези

Через особливості свого характеру Терези часто впадають у крайнощі. Так, починаючи працювати, вони довго не можуть вийти зі стану трудової повинності, те ж саме стосується і режиму відпочинку. Розслабившись і увійшовши в стан релаксації, вони схиляють чашу терезів — як символу їхнього знака — в інший від роботи бік, а потім не в змозі увійти в робочий ритм.

Представників знаку Терезів можна назвати ледачими мимоволі, але сенс твердження від цього не зміниться.

Риби

Риби обожнюють витати в хмарах, а це заняття складно поєднується з працею, воно передбачає лінощі — неможливо одночасно мріяти і працювати, особливо якщо йдеться про розумові заняття. Їм доводиться повертатися в реальність і займатися своїми професійними і господарськими обов'язками, але водночас вони думають тільки про те, як швидше дозволити собі відпочити і віддатися своєму улюбленому заняттю — лінощам і мріям.

Раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, у яких спостерігаються особливі проблеми зі спиртним.