RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Ведуть себе нахабно і їх не мучить совість: самі цинічні знаки Зодіаку

Багато людей сприймають слово цинік, як образу. Таких людей вважають нетактовними, егоїстичними і грубими. Але насправді цією рисою люди прикривають свою сентиментальність, так як вважають її слабкістю. І це майже завжди відбувається під тиском суспільства. Але все ж астрологи переконані, що зірки теж грають в цьому не останню роль.

Портал Mixer назвав знаки Зодіаку, представники яких, на думку астрологів, найбільше схильні до цинізму.

Козеріг

Козероги переконані, що у всього є ціна і все в світі можна купити. Це призводить до того, що вони практично ніколи нічим не дорожать. Деякою мірою, можливо, вони мають рацію. Але далеко не в кожній ситуації покупка чого-небудь є можливою. Навіть якщо ціна відома.

Це призводить до деяких труднощів на їхньому життєвому шляху. Але, в силу своєї впертості, вони продовжують слідувати подібним переконанням.

Скорпіон

Скорпіони дуже рідко брешуть і практично завжди говорять всю правду в очі. Часто завдяки цьому вони користуються повагою серед оточуючих. Особливо - серед своїх близьких. Але іноді ця прямолінійність перетворюється в жорстку критику, що ображає їхніх співрозмовників.

Не варто злити Скорпіонів в тих ситуаціях, в яких без цього можна обійтися. Вони запам'ятають це на довго, а прощають Скорпіони далеко не завжди.

Стрілець

Стрільці завжди і з усього хочуть отримати вигоду. Навіть спілкуються вони, в основному, з тими людьми, з якими вигідно. Через це вони часто розчаровуються в дружбі і просто перестають в неї вірити.

Авторитетів для Стрільців не існує, а позицію інших людей вони сприймають в "багнети", якщо вона не відповідає їхнім поглядам.

Водолій

Водолії дуже розважливі люди. Вони проявляють цинізм, в основному, по відношенню до тих, хто в чомусь їх перевершує. Їм не подобаються більш розумні або творчі люди, ніж вони, оскільки Водолії самі часто володіють такими якостями.

Коли хто-небудь ставить під сумнів їхню позицію, їм це дуже не подобається. Для Водолія немає ніякої середньої дороги - вони або кращі, або не збираються брати участь в змаганні.

Рак

Раки завжди хочуть знати, в чому підступ. Чому їх взяли на вечерю? Чому їм дали щось безкоштовно? Що від них вимагається натомість?

У світі Рака немає безкоштовних обідів, і вони вважали за краще б знати, чого ви хочете натомість, перш ніж вони приймуть який-небудь подарунок. Це цинічно? Так, але це також спосіб не отримати травму, коли вони найменше цього очікують.

Раніше ми також публікували ТОП-5 знаків Зодіаку в постійній напрузі.