RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Хто вічно з порожнім гаманцем, а у кого мільйони під подушкою - як витрачає гроші кожен із знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали найжадібніших чоловіків за гороскопом, розповіли, які знаки Зодіаку вміють економити гроші.

Незвичайний гороскоп публікує російське видання "Правда".

Овен

Вони не звикли відкладати гроші на майбутнє та живуть сьогоднішнім днем. Овни народилися трудоголіками, тому вони витрачають гроші так само просто, як їх заробляють. Трапляються такі випадки, коли їхні гаманці спустошені за кілька тижнів до зарплати.

Телець

Через практичність у Тельців завжди є заощадження. Щоб усі гроші не йшли на дорогі аксесуари, астрологи рекомендують цим людям відмовитись від надмірної розкоші та перестати себе вважати мільярдерами.

Близнюки

Якщо потрібно вибрати між грошовим та надихаючим проектом, то вони зроблять вибір на користь останнього. Хороший дохід Близнюкам забезпечують кілька підробітків.

Рак

За словами астрологів, ці люди роками сидітимуть на курному "стабільному" місці замість того, щоб шукати більш вигідну роботу. Раки звикли збирати все життя, а на серйозні витрати можуть піти через близьких.

Лев

Заради гарного життя не пошкодують грошей. Астрологи запевняють, що Леви ніколи не має проблем з фінансами, і дорогі подарунки вони роблять не тільки собі, а й близьким.

Діва

У цих людей у житті все продумано, тому вони без проблем поповнюють свої заначки. Через надмірну практичність Дів часто називають скнарами.

Терези

У Терезів все складно в житті - вони спершу відкладають гроші, а потім бездумно їх витрачають на непотрібні речі. Через відсутність фінансової стратегії не виключені серйозні проблеми.

Скорпіон

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, досягають найвищих висот на роботі та у фінансовому плані. Якщо Скорпіон задумав відпустку чи купівлю нерухомості – ніщо не зруйнує їхні плани.

Стрілець

Для цього знака Зодіаку гроші не є головним у житті, і вони віддають перевагу новим емоціям. Астрологи попереджають їх не покладатися завжди на успіх, щоб не спровокувати проблем із фінансами.

Козеріг

Ці люди дбайливо ставляться до грошей, балансуючи на межі між витратами та економією. За словами астрологів, Козероги не повинні ставати надмірно скупими і краще насолоджуватися сьогоденням.

Водолій

Чим більше грошей – тим більше свободи, і цього принципу Водолії дотримуються впродовж життя. При цьому вони легко витрачають величезні суми на себе, не думаючи про те, як важко зароблялися ці гроші.

Риби

У грошових питаннях вони звикли покладатися на інтуїцію, проте, як попереджають астрологи, такі рішення не завжди йдуть на користь. Більше того, Риби можуть забути, де в них захована заначка.

Раніше ми публікували рейтинг найдбайливіших чоловіків за гороскопом.