RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Чорний Тигр несе неприємності трьом знакам Зодіаку: у 2022 році буде багато випробувань

Відомий астролог Павло Глоба розповів, на які знаки Зодіаку очікує чимало випробувань наступного року.

Про це повідомляє Clutch.

Рак

Вам у рік Чорного Тигра потрібно буде добре попрацювати над своєю надмірною емоційністю. Астролог радить людям, що народилися під цим знаком, тримати емоції у вузді, щоб не наробити помилок згаряча. На вас чекає чимало стресових ситуацій, у яких доведеться тримати себе в руках, щоб тверезо оцінювати те, що відбувається, і приймати правильні рішення.

Лев

Вам доведеться серйозно підійти до планування. Наступного року вас накриє хвилею подій та турбот, які потребують вашої уваги. Без належного планування ви постійно пропускатимете дедлайни і буквально будете тонути у невиконаних справах. Щоб не зіткнутися з вигорянням, вам доведеться викроювати і час для відпочинку - не ігноруйте цим, інакше заробите проблеми зі здоров'ям.

Козеріг

З початку року доведеться бути на чеку. 2022 виявиться для Козерогів справжньою перевіркою на міцність. Можлива і втрата робочого місця, і фінансові проблеми, пов'язані з цим. Подбайте про "фінансову подушку" заздалегідь, інакше вам доведеться нелегко. Відкладайте заощадження, щоб у вас були кошти хоча б на перший період. Вже навесні вам стане легше і справи почнуть потроху покращуватися.

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку гарантований успіх в листопаді.