RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Поборники правди: шість знаків Зодіаку ніколи не кривлять душею і викривають брехню

Астрологи впевнені, що лише половина всіх знаків Зодіаку готові завжди говорити правду та вимагають того ж від оточуючих.

Про це повідомляє Mixnews.

Овен

Дуже впертий знак Зодіаку, який завжди упевнений у своїй правоті. Овнам завжди хочеться відновити справедливість, коли вони бачать, що хтось намагається отримати зиск за допомогою брехні. Вони зовсім не вміють брехати, тому зазвичай говорять правду, а якщо й доводиться брехати, то почуваються вкрай некомфортно. Овни зазвичай бувають надто жорсткими у своїй прямолінійності, не враховуючи почуттів інших.

Телець

Вони терпіти не можуть брехні, оскільки вона зазвичай забирає надто багато життєвих сил. Вони завжди прямолінійні, іноді навіть занадто - це переростає у грубість. Вони завжди висловлюють іншим усе, що про них думають, і це іноді сприймають як особисту ворожість. При цьому Тельці щиро не розуміють, що можуть когось зачепити своїми словами і роблять це не зі зла.

Діва

Справжні правдоруби. Вони завжди критичні і до себе, і до інших. Вони зовсім не вміють приховувати правду навіть тоді, коли це варто було б зробити. Діви завжди вважають, що говорячи правду, вони допомагають іншим, щоправда, ті, хто цю правду чує, не завжди думають так само.

Скорпіон

Вони вкрай негативно ставляться до брехунів і самі не брешуть. Вони вважають за краще говорити правду, хоч вона і буває неприємною. При чому роблять це не через переконання в тому, що брехати погано, а для того, щоб зачепити людину. Вони можуть промовчати, але завжди знають, як завдати своїми словами біль, чим користуються.

Стрілець

Представники знаку також зазвичай говорять правду навіть у випадках, коли цього можна не робити. Багато знайомих навіть їх недолюблюють за надмірну прямолінійність. Крім того, Стрільці дуже не люблять брехунів і завжди із задоволенням викривають їх у брехню. Через такі якості представники знаку швидко втрачають нових друзів.

Водолій

Вони не відрізняються чутливістю та наявністю емпатії, тому говорять усі, як є. Іноді вони висловлюють усе, зовсім не подумавши про наслідки та те, як відреагує їх співрозмовник. Роблять це вони з найкращих спонукань, а не для того, щоб когось поранити чи зачепити.

Раніше ми писали, хто може стати президентом після Зеленського.