RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Не життя, а чорна смуга – топ-5 знаків Зодіаку, яким постійно не щастить

У всіх в житті є і світлі смуги, і чорні. Але в деяких людей доля ніби складається з лише темряви, без найменшого проблиску світла. Астрологи переконані, що зірки відіграють у цьому ключову роль. Лише зрозумівши їхні знаки, можна змінити своє життя на краще.

Портал "УНІАН" назвав ТОП-5 знаків Зодіаку, представники яких, на думку астрологів, є найбільш невдачливими людьми на всьому Зодіакальному колі.

Близнюки

Близнюки дуже непостійні люди. Вони завжди кудись рухаються та поспішають, але часто навіть самі не розуміють – куди. Через це багато підопічних цього сузір'я втрачають на цьому шляху своє щастя. До того ж, через їхню специфічну поведінку, багато хто їх побоюється. Люди просто бояться зради з їхнього боку.

Рак

Раки дуже мрійливі. Навіть ще в ранньому дитинстві вони вже гадають про своє майбутнє, уявляючи свою щасливу родину. Але на шляху втілення цих думок у життя неминуче виникають труднощі та невдачі. Представники цього знаку сприймають їх дуже болісно і витрачають надто багато часу на зневіру.

Терези

Терези готові зробити будь-що заради загального визнання. Іноді вони навіть не гидують зрадою і підставляють близьких людей. Вигода, отримана в такий спосіб, приносить лише швидкоплинні " плюси " . Але осад у відданої близької людини залишиться на все життя.

Скорпіон

Скорпіони не шукають легких шляхів. А даремно. Саме такі шляхи при вирішенні тих чи інших питань найчастіше є найправильнішими. Але Скорпіони чомусь думають, що чим складніший шлях, тим солодша нагорода. Ось тільки в процесі вони можуть нагромадити купу проблем і завести себе в стан страшної депресії.

Риби

У Риб одна проблема - їхня мрійливість. Якщо їх відірвати від вигаданого світу, це може обернутися їм катастрофою. Риби не здатні виживати у суворих реаліях. Тому вони вважають все своє життя суцільною чорною смугою.

Раніше ми також повідомляли про те, що астрологи назвали найгірші тандеми знаків Зодіаку для роботи і бізнесу.