RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Не вміють вчасно зупинитись: знаки Зодіаку, яким краще не наливати

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представникам яких варто утриматися від вживання алкогольних напоїв через надто негативний вплив на них.

Цими знаками є Овен, Діва, Скорпіон, Стрілець та Козеріг, повідомляє MixNews.

Овен

Представники цього знака Зодіаку не усвідомлюють, що їх алкогольні веселощі стають все небезпечнішими з кожним випитим келихом, і до моменту сильного сп'яніння вони вже не в своєму розумі і важко здатні себе контролювати. Вранці ж Овнів наздоганяє каяття і усвідомлення того, що треба знати в усьому міру.

Діва

Діви воліють легкого алкоголю міцний, тому що люблять не процес, а швидкий результат, тобто почуття сп'яніння. Проблема в їхньому випадку полягає в тому, що з міцними коктейлями легко переборщити, тому вранці після вечірки, а краще - протягом ще кількох днів, Дів краще не турбувати.

Скорпіон

Випивши, ці люди починають думати, що мають певну силу, яка робить їх невразливими. Астрологи вважають, що Скорпіони теж віддають перевагу міцнішим напоям і під їх впливом намагаються "здійснювати подвиги", але вранці наступного дня очікувано можуть навіть не згадати, що було ввечері.

Стрілець

Стрільці мають бунтарський дух, який вивільняється вже після пари келихів, і представники знаку починають почуватися мало не бравими розбійниками. Ці люди готові кинути виклик навіть тому, хто об'єктивно сильніший.

Тим не менш, ця бравада зникає вже наступного дня, а Стрілець вкотре дає собі обіцянку "більше ніколи" цього не робити.

Козеріг

Астрологи вважають, що Козероги не люблять відпочинок з алкоголем, але йдуть на поводу у друзів, потім страждають нестерпно. Це відбувається як через симптоми похмілля, так і від докорів совісті через "безвольність" і невміння сказати "ні".

Раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які схильні до зради та представників гороскопу, які не прощають завданий біль.