RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Часу залишилося мало - чотирьом знакам Зодіаку до кінця року потрібно виконати одне завдання

Астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку варто подбати про покращення матеріального стану до настання року Чорного Тигра.

Про це пише "ТСН".

Телець

Гроші їм вдасться заробити завдяки креативному підходу до вирішення завдань – навіть якщо вони працюють за технічною спеціальністю. Хоч би які завдання перед ними стояли, Тельцям необхідно намагатися застосувати нестандартний підхід, подивитися на ситуацію під новим кутом. Вміння не слідувати традиційним шляхам рішення допоможе їм розібратися навіть із найскладнішими завданнями.

Близнюки

Те, яким буде фінансове становище представників знаку, повністю залежить від них самих і від тих зусиль, які вони докладуть, щоб досягти бажаного. Незважаючи на втому, розслаблятися рано – треба зібратися та зробити останній ривок, продовжити плідно працювати, щоб не залишитися з порожніми кишенями під Новий рік.

Лев

Зірки не радять їм накопичувати невиконані справи, постійно відкладаючи їх на потім. Як би багато справ на вас не навалилося, намагайтеся виконати їх усі. Особливо це стосується робочих завдань – тоді ви зможете розраховувати не лише на похвалу від начальства, а й на премію. Залишатися в ритмі Левам допоможе порядок – у голові та на робочому місці.

Козеріг

В останні місяці 2021 року на них чекає вкрай приємне заняття - Козероги пожинатимуть плоди старанної роботи. Вони отримуватимуть премії, виплати та гонорари. Їм також повернуть усі борги – головне не забути боржникам про них нагадати. У результаті у народжених під сузір'ям Козерога опиниться у руках кругленька сума. Краще не поспішати її витрачати, а добре обміркувати, у що її варто вкласти.

Раніше ми писали, кому з знаків Зодіаку постійно щастить.