RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Дбають про дітей та можуть багато чого навчити: п'ять ідеальних батьків за знаком Зодіаку

Астрологи назвали 5 знаків Зодіаку, які володіють якостями хороших батьків та чудово справляються з вихованням своїх дітей.

Про те, що це за знаки, повідомляє "Експрес Газета".

Тілець

Для тих, хто народився під цим сузір'ям, сім'я є невід'ємною частиною життя. У Тільців інтереси чоловіка, дружини чи дітей завжди стоять на першому місці. Це дуже вірні і надійні люди: мами-Тільці часто навіть надмірно піклуються про своїх дітей, а батьки-Тільці стають справжніми годувальниками та надійною опорою.

Рак

Ці люди мають вміння співпереживати всім, навіть найменшим, тому мами і тата з терпінням і розумінням ставляться до всіх примх дитини і рідко стають причиною стресу для власних дітей. Раки вчать дітей бути добрими та уважними до оточуючих.

Лев

Леви здатні прищепити дитині почуття впевненості в собі, навчити її любити та цінувати себе. Люди, народжені під цим знаком – будь-то, мами, тата, дідусі, бабусі – завжди захоплюються будь-якими здобутками своєї дитини, стають авторитетами для неї. Дорослі сини та дочки часто звертаються до батьків-Левів за порадою.

Діва

Часто Діви бувають надмірно суворими зі своїми дітьми та надмірно вимогливі до них. Особливо від своєї ж суворості "страждають" матері-Діви. Вони організовані і вимагають чіткої дисципліни в сім'ї. При цьому свою дитину вони завжди захистять та підтримають у будь-якій ситуації.

Риби

Якщо хоча б один із ваших батьків - Риби - у сім'ї завжди панує мир та спокій. Конфлікти вирішуються спокійно, всі прагнуть діалогу навіть із найменшими членами сім'ї. Діти ростуть у здоровій та безпечній атмосфері, вони знають, що до їхніх почуттів та бажань прислухаються та приймають до уваги.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які "осідають" у пам'яті партнера всерйоз і надовго навіть після розлучення.