RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Готові економити на собі та близьких: ТОП-4 найжадібніших знаків Зодіаку

На думку астрологів, деякі знаки Зодіаку більш схильні до економії та накопичення. Вони можуть терпіти злидні і обмежувати себе багато в чому.

Про це повідомляє Mixnews.

4 Близнюки

Близнюки вміють накопичувати і живуть від одного накопичення до іншого, не роблячи пауз. На дні народження вони часто приходять із подарунком, які раніше подарували їм.

№ 3 Телець

Переважаюча стратегія - витрачати чуже, а не своє, але на благо собі та близьким. Тільці неймовірно щедрі, коли справа заходить про другу половину. Вони можуть віддати все коханому, поки почуття зашкалюють.

№ 2 Діва

Про скнарість Дів складають історії, проте вона частіше поширюється на інших, ніж на них самих. Розлучитися із сумою заради подарунка для ближнього – тягар та випробування. Найгірший жах Діви - утримувати когось на свої кровні.

№ 1 Козеріг

Зберегти кожну гривню за всяку ціну - завдання, яке варте витрачених зусиль. Козероги можуть відмовляти собі багато в чому. Економлять вони не лише на собі, а й на близьких. Самі Козероги вважають себе швидше розважливими, ніж скупими. Подавши щось в подарунок Козеріг розраховує на відповідний дар.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що а стрологи назвали три знаки Зодіаку, які найчастіше завдають собі шкоди.