RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Завжди стають на бік правди: ТОП-4 знаків Зодіаку із загостреним почуттям справедливості

Ці знаки Зодіаку завжди будуть відстоювати інтереси правди, вони і самі є правдоруби, від чого можуть страждати. Їм не властиве лукавство та лицемірство. Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку із загостреним почуттям справедливості.

Про це повідомляє Mixnews.

Козеріг

Козеріг – не тільки найпрактичніший знак Зодіаку, його планета-управитель Сатурн наділила великим почуттям справедливості та обов'язку. Він завжди чинитиме чесно, адже вірить у карму. "Що посієш, те й пожнеш" - це його девіз життя. Милі козероги завжди чекають від людей такого ставлення.

Терези

У своїх суперечках з різними людьми вони не приймають недомовленості та лицемірства. Вони завжди в пошуках істини і правди. Щоб перебувати у гармонії, вони мають у всьому розібратися. Тільки тоді їхня душа буде спокійна.

Водолій

Найбільш волелюбний знак Зодіаку прагне поважного ставлення до себе. Вони і самі без агресії спілкуються з людьми і шукають у всіх ситуаціях хоча б частку правди. Також вони не переносять, коли ображають слабких, Водолії є толерантними людьми. Стихія Повітря їм у цьому дуже допомагає.

Стрілець

Емоційний Стрілець - найзапекліший борець за справедливість, який завдяки своїй чесності та щирості легко розкриває обман. З них виходять гарні адвокати та слідчі. Найчастіше він самотужки вступає у боротьбу з недоброзичливцями, також представники цього знаку Зодіаку завжди чесно скаже все в обличчя і до кінця боротиметься за правду.

Раніше "Апостроф" писав про те, що астрологи назвали три знака Зодіаку, яким дуже важко дати точний прогноз.