RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку чекає на успіх 2022 року - астрологи розповіли, як його не прогаяти

Наступний рік Чорного Водяного Тигра буде спокійнішим за рік Білого Металевого Бика, але все одно всім знакам Зодіаку доведеться докласти зусиль для поліпшення життя, проте деяким людям по гороскопу випаде стати улюбленцями зірок.

Про це повідомляє видання "Слово.Фраза".

Овен

Представники цього вогняного знаку 2022-го року досягнуть небувалих висот на службовому терені, зміцнять фінанси і зроблять дорогі покупки. Овнам треба окреслити чіткі цілі та йти до них, не звертаючи з обраного шляху.

Рак

Представникам цього водного знаку зірки обіцяють душевне піднесення та фарт у всіх сферах життя. Астрологи рекомендують їм звернути увагу на свої потреби, знайти для себе нові цілі й уникати людей, здатних нашкодити або маніпулювати. 2022-го Раки вигідно вкладуть свої заощадження. В особистому житті Тигр буде прихильний до тих, хто налаштований серйозно і готовий до відповідальності у стосунках.

Діва

На представників шостого знака Зодіаку чекають приємні зміни у бізнесі. Астрологи радять Дівам активно працювати, але не забувати про відпочинок, щоб не вигоріти емоційно. 2022-го Діви отримають шанс заробити відмінну репутацію, яка допоможе в житті та справах. Найкращим часом для укладання шлюбу Дів астрологи називають лютий-травень.

Козеріг

Цьому земному знаку астрологи радять створювати ексклюзивні речі і не боятися здобувати нові знання. Хобі Козерогів зможе зробити істотний внесок у сімейний бюджет. Успіх у романтичних відносинах світить, якщо Козероги почнуть піклуватися про своїх близьких. Самотнім успіх посміхнеться ближче до літа, і в цю пору року зростає можливість набуття справжньої пари.

Риби

12-му знаку Зодіаку астрологи радять покладатися на інтуїцію та розвивати її, щоб привернути успіх. Нові можливості з'являться вже на початку року. Фінанси Риб також поліпшаться, давши представникам знаку нові можливості для залучення грошей. Успіх чекає Риб і на особистому фронті, але для гармонійних відносин треба працювати над собою і відкинути егоїзм.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що рік Тигра буде важким для трьох знаків Зодіаку, при цьому два з них Ванга вважала клятими.