RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Рік Чорного Тигра: значення символу та які сюрпризи він несе

Новий 2022 рік уже не за горами. Відповідно до китайського гороскопу, 22 лютого 2022 року розпочнеться рік Чорного водяного тигра, якого також називають Синім або Блакитним. Він триватиме майже 12 місяців і закінчиться 23 січня 2023 року. Чорний водяний тигр є підопічним стихії води. На думку астрологів, це обіцяє безліч змін і захоплюючих подій, які можуть обіцяти різні перспективи. 2022 рік має бути цікавим.

Про те, що на нас усіх чекає в рік Чорного водяного тигра, і що означають його символи, розповів портал "ТСН",

Символ року має дві стихії

Ми вже говорили про стихію води, яка визначає Чорний водяний тигр. Однак він має і другу. Ця стихія – Дерево. За словами астрологів, це вселяє надію на те, що наступний рік буде набагато милосерднішим до людства. Аналогію можна провести з природою. Вода живить дерево і не дає йому загинути. Дерево ж, у свою чергу, виробляє кисень і виділяє вологу в навколишнє середовище, утворюючи кругообіг води та інших речовин у земній біосфері.

Чим характерний чорний водяний тигр?

Головна якість господаря цього року – це його краса та шляхетність. Тигр не асоціюється з непорядними та дріб'язковими вчинками. Він, подібно до свого побратима Лева, асоціюється з чимось царственим, у найкращому розумінні цього слова. Тигра має аристократичні манери, які виділяють його на тлі представників інших знаків китайського гороскопу.

У відносинах рік тигра пророкує безліч пристрастей та цілі бурі романтичних почуттів. Крім цього, тигр характерний любов'ю до свободи, що може асоціюватися з подорожами та пригодами. Життєві авантюри йому не страшні, тому що всі свої вчинки тигр ретельно прораховує. Представники цього знаку люблять робити благородні вчинки, дізнавшись про які, оточуючі незмінно приходять у захват: у колишні століття вони співали серенади під вікном коханих і влаштовували лицарські турніри та дуелі на їхню честь, а в наш час освідчуються в найромантичніших місцях планети (або країни – так зручніше в період пандемії) і дарують "мільйон червоних троянд" у будь-якому еквіваленті.

Однак навіть цей список позитивних якостей зовсім не говорить про те, що у тигра немає недоліків. Насамперед, варто згадати про непередбачуваність господаря цього року. Нікому невідомо, що тигр скаже і почне найближчим часом. Часто це невідомо навіть самому тигрові.

Подібна риса робить його досить непередбачуваним. Також тигра заслужено можна звинуватити у запальності. У критичні моменти часто не може або навіть не хоче її контролювати.

Робота та успіх у рік Чорного тигра

Цього року переважна більшість людей остаточно усвідомлює, що за останні роки світ змінився кардинально. І ці зміни лише наростатимуть, як снігова куля. У зв'язку з цим на успіх зможуть розраховувати лише ті, хто готовий пристосовуватись. Цілком можливо, що доведеться шукати нові точки додатку для своїх сил чи здібностей, змінивши – або навіть зовсім змінивши – рід діяльності.

Також тигр рекомендує приділити увагу таким важливим справам, як хобі.

"Особистий фронт" на рік Чорного водяного тигра

Тигр не є одинаком, попри загальну думку. Сім'я - це одна з головних його цінностей. У рік тигра навіть ті, хто зневірився зустріти свою другу половинку, зможуть це зробити. Більше того, відносини, що почалися в цей час, виявляться надзвичайно вдалими і триватимуть все життя – до тих, хто одружиться на рік Тигра, цілком можна застосувати казкову формулу: "вони жили довго і щасливо".

При цьому варто зазначити, що у цьому сенсі Тигр. Як господар року, рекомендує не зволікати та йти напролом.

Але для деяких, на жаль, цей рік може обернутися розлученнями та розставаннями. Тигр не терпить брехні і дуже болісно її сприймає. Ті відносини, в яких є подібні "грішки", він підштовхуватиме до руйнування.

Здоров'я на рік Чорного водяного тигра

У плані здоров'я тигр рекомендує не запускати його та вживати превентивних заходів. Займайтеся спортом та фізкультурою, обмежте себе у шкідливих звичках, або повністю відмовтеся від них. Правильно харчуйтеся, гартуйтеся, гуляйте на свіжому повітрі. Якщо ж організм подасть "сигнали лиха", господар року наполегливо вимагатиме до них максимум уваги: Тигр справедливо вважає, що чим раніше розпочати лікування, тим швидше вдасться вигнати хворобу.

Раніше ми також повідомляли про те, що важливо знати про символ 2022 року.