RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Здатні на справжні безумства: названо найбожевільніші пари за знаком Зодіаку

Астрологи, які розповіли, які представники гороскопу приречені розплачуватися за гріхи минулого, назвали найбільш божевільні пари за знаком Зодіаку.

Про це пише Kabluk.

Близнюки та Овен

Завжди готові на пригоду Близнюки та імпульсивний Овен разом створюють гримучу суміш: ця пара завжди готова на найшаленіші авантюри, їх життя – суцільна веселість. Овни живуть яскраво та на повну котушку, а Близнюки їх повністю підтримують.

Риби та Тілець

Емоційні Риби знаходять союзника в такому ж чутливому, але трохи стриманішому Тільці. У цих стосунках Рибам немає потреби приховувати свої дивацтва, Тілець готовий їх прийняти з усіма дивностями.

Стрілець та Близнюки

Життя цієї пари – суцільне свято. Стрільці люблять пригоди та подорожі, рутина їх пригнічує. Близнюки ж готові на будь-яку авантюру, аби було весело. Їм подобається оптимістичність та імпульсивність партнера, а Стрільці цінують їх дотепність та гнучкість.

Скорпіон та Рак

Скорпіони сповнені пристрасті, а Рак – добрий та люблячий. У перші хвилини зустрічі вони відчувають, ніби знають один одного сто років. Ці різні люди добре доповнюють один одного, їхні стосунки дають можливість кожному відкривати нові світи.

Лев та Лев

Лев - цар світу, який, незважаючи на це, добре уживається з таким самим царем. Разом їм весело, вони постійно вигадують нові пригоди і живуть на повну котушку. Вони здатні захоплюватися одне одним і підтримувати у всьому.

Риби та Діва

Представники цих знаків сповнені креативу та нових ідей. Вони живлять один одного, роблячи свій союз просто чарівним. Риби схильні сумніватися, чи не надто безрозсудне їхнє спільне життя, але розумна Діва розвіює всі сумніви.

Терези та Стрілець

Стрільці енергійні і легкі на підйом, а Терези мають безодню терпіння і балансують химерність свого партнера. Спільне життя цієї пари стає дуже цікавою пригодою.

Стрілець та Овен

Ці люди разом створюють вибухонебезпечне божевілля. Їхній шлях сповнений пригод, вони - як бурхливе полум'я, яке вимагає все нових і нових безумств. Це яскравий союз, який навіть якщо триває недовго, назавжди залишається в пам'яті його учасників.

Козеріг та Водолій

Першовідкривач Водолій і Козеріг, що прагне до досконалості, просто створені один для одного. Водолій вчить Козерога виходити за загальноприйняті рамки і результати виходять неймовірні, хоч і дивні на перший погляд.

Водолій та Близнюки

Водолій і креативні Близнюки також добре розуміють один одного. Найдивніші ідеї у їхньому виконанні стають просто геніальними. Вони обоє зневажають правила, що робить їхнє життя справжньою пригодою.

Риби та Риби

Разом ці дві творчі особи здатні зруйнувати абсолютно всі межі. Ці партнери не пригнічують один одного, а окрилюють. Разом вони створюють цілі світи і пускаються у захоплюючі пригоди.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які не освідчуються у коханні.