RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Притягують гроші магнітом - шість знаків Зодіаку схильні до багатства

Астрологи дали астропрогноз для всіх представників гороскопу на 26 листопада і назвали знаки Зодіаку, які володіють якостями, необхідними для того, щоб бути багатими.

Про це пише Vpravda.

Діва

Діви - один із найамбіційніших знаків, ці люди завжди йдуть до кінця і домагаються своїх цілей. Представники знаку тримають емоції під контролем навіть у складних ситуаціях та не втрачають концентрацію на головному.

Скорпіон

Запорука фінансового процвітання цих людей - у їхній неймовірній працездатності. Вони з душею підходять до того, чим займаються і роблять все чесно та сумлінно. Ці якості винагороджуються не лише кар'єрним зростанням, а й добрими заробітками.

Лев

Левам допомагає гідно заробляти їхній дар переконання. Вони комунікабельні, активні, розумні і можуть переконати будь-кого. Ці люди настільки впевнені в собі, що не лише викликають заздрість у оточуючих, а й можуть монетизувати цю якість.

Тілець

Представники знака дуже розумні та розважливі. Ці якості допомагають їм швидко потрапити в поле зору начальства і просунуться кар'єрними сходами. Їхня сумлінність і здатність робити свою роботу максимально добре, приносить Тільцям все зростаючий дохід.

Козеріг

Їхній девіз - "терпіння і праця все перетруть". Козероги повільно, але планомірно рухаються до поставленої мети, не витрачаючи ані часу, ані грошей на порожні розваги. Серед своїх колег вони вирізняються активністю та працездатністю.

Овен

Секрет успіху Овна – у його амбітності. У представників знака завжди багато планів - один нездійсненніший за інший. Однак представники знака настільки вірять у себе, що здатні втілити в життя найбожевільніші свої ідеї.

Раніше "Апостроф" розповідав, як правильно зустріти 2022 й рік і як привернути удачу в рік Чорного Водяного Тигра.