RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Скромність їм не знайома: ТОП-5 гордовитих знаків Зодіаку

Астрологи розповіли про найнервовіших представників гороскопу і назвали п'ять найбільш гордих знаків Зодіаку.

Про це пише Мixnews.

5 місце - Близнюки

Ці люди впевнені, що вони найкращі. Їм не треба доводити свою винятковість, вони й так у ній упевнені. Ті ж, хто не вважає їх особливими, у відповідь отримує злі слова та агресію.

4 місце – Козеріг

Хоча зовні Козероги справляють враження гордих і неприступних "сухарів", за маскою беземоційності вони приховують свої справжні почуття. На це їх штовхає страх осуду чи глузування.

3 місце – Скорпіон

Насправді Скорпіони – досить скромні і не схильні виставляти напоказ свої переваги та успіхи. Однак їх потайливий характер і манера спілкування не залишають у навколишніх сумнівів у тому, що представники знака вважають себе кращими за інших.

2 місце – Овен

Гордість Овна проявляється в тому, що він без кінця сперечається з усіма і прагне залишити останнє слово за собою. Однак це виправдано – представники знака є людьми слова і завжди доводять розпочате до кінця.

1 місце – Лев

Лев настільки любить себе і пишається своїми успіхами, що готовий годинами говорити про себе коханого. Причиною для самолюбування для нього стає абсолютно все. Дехто навіть заздрить його залізобетонній впевненості у собі.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали топ-3 знаків Зодіаку, які люблять жити минулим.